Minden bejelentés
Incan Gold bejelentései
#62092: "If the first card turned is a hazard, immediately turn the next card"
Miről szól ez a jelentés?
Mi történt? Kérünk, válassz az alábbiakból
Javaslat: szerintem a következő nagyot javítana a játék implementációján
Részletes leírás
• Kérjük magyarázd el a javaslatodat pontosan és tömören, hogy amennyire lehet, könnyen érthető legyen, mire is gondolsz!
If the card shows a red bordered Hazard, one of two situations will happen:
1) If no other Hazard of the same type has been previously revealed, nothing
happens […]
NOTE: If this is the first Quest card turned, since no one has reason to leave, you MAY
immediately flip the next card from the Quest deck face up
Implementing the optional part of this rule may, in some circumstances, speed up the gameplay.
• Milyen böngészőt használsz?
Firefox 98.3.0
Bejelentés előzmények
mktoni • A javaslatot még nem vizsgálták meg a fejlesztők:
2022. ápr 1. 16:06 • See rulebook (boardgamearena.com/link?url=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Ffile%2Fd%2F1CYoSi2PInuG9-HD079rky1M51cXIT-yI%2Fview&id=7490), page 3, section 3) Players Who Continue Into the Temple
Hozzáadni valamit a jelentéshez
Kérjük adj meg itt bármit, ami fontos a hiba reprodukálásához vagy a javaslat megértéséhez:
- Másik asztal ID / lépés ID
- az F5 megoldotta a problémát?
- Milyen gyakran jön elő a probléma? Minden alkalommal? Véletlenszerűen?
- Ha van screenshot-od erről a bugról (ajánlott), használd a Imgur.com, hogy feltöltsd, majd másold be a linket.